‘Even stil staan’

“De stille dagen komen eraan,
tijd om even stil te staan,
overdenken en bezinnen,
afsluiten en opnieuw beginnen.
Wat te doen met wensen en dromen,
dingen die jou zijn overkomen,
laat ze zijn en laat ze achter,
de ergste worden zachter,
de mooiste krijgen een plaats in je hart.
Maak ieder jaar een nieuwe start,
begin aan oude of nieuwe dromen,
laat het leven op je af komen.
Onthaast, beleef en geniet,
meer dan dit leven heb je niet!

Onthaast, Beleef & Geniet”
 

In deze tijd is het niet gemakkelijk en vanzelfsprekend een reis te maken of een weekendje weg te gaan. We doen dit soort dingen graag om tot onszelf te komen, nieuwe energie en inspiratie op te doen, om afstand te nemen van onze dagelijkse patronen en in een ander ritme te komen.

Retreat yourself… Retraite… Je terugtrekken… Je lichaam en geest rust gunnen; tijd nemen om te reflecteren; in te zoomen op je binnenwereld; om te verdiepen en te vertragen; loslaten wat niet langer bij ons hoort.

Juist nu… Wetende dat het voor vele van ons een uitdaging is om in ons dagelijks leven te vertragen, bieden we een middag om dat te kunnen ervaren. Een middag om af te remmen, om stil te staan en om op te merken hoe het met ons gaat. Een middag voor onszelf, waarin we even de boel de boel laten en echt even tot onszelf komen.

Retreat your mind, body, heart and soul…

Opladen, ontspannen en nieuwe energie

Wil jij een middag opladen, ontspannen en nieuwe energie opdoen? Tijd voor jezelf, voor nieuwe inspiratie en innerlijke rust te hervinden? Dan is dit event precies wat je zoekt.

Wij zorgen voor een uitgebalanceerd, voedend en inspirerend programma, een mooie en sfeervolle locatie, ervaren begeleiders en een fijne groep mede-deelnemers. Natuurlijk wordt de 1,5 meter in acht genomen, daarom werken we met een extra klein groepje.

Eén van de onderdelen van het programma is een heerlijke Relax & Recharge sessie is het yogadoek, het doek laat je zweven en helemaal tot jezelf komen. Ervaar innerlijke rust en ultieme ontspanning. Het andere gedeelte van dit programma wordt verzorgt door Rachelle Janssen – Movement Therapist. Die je als geen ander weet te begeleiden als het gaat om bewustwording, reflecteren en luisteren naar jezelf en nieuwe wegen inslaan.

Als je voelt dat je hart een sprongetje maakt, wacht dan niet en reserveer je plek voor dit event!

We hopen je 16 januari te ontmoeten!

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Rachelle Janssen – Movement Therapist.

Feel Good Winter Edition

Feel Good Winter Edition

Zaterdag 16 januari: 12.30-17.00u

De kosten voor dit event bedragen 65 euro.

Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met aanmelden.

Relax & Recharge