De herfst is de ideale periode om jezelf wat meer terug trekken, goed voor jezelf te zorgen en even op adem te komen. Tijd voor jezelf en tijd om los te laten. En laat de herfst, zoals je ook aan de bomen kunt zien, nu bij uitstek de tijd van loslaten zijn. 

Hoe verleidelijk het ook is om op de bank te ploffen met die beker warme chocolademelk met een brownie on the side, de herfst is de perfecte timing voor een milde herfst detox. Een detox in het yogadoek. Je komt heerlijk tot jezelf en tot rust.

Kies voor een actievere les in het hoge doek (waarbij het doek op heuphoogte hangt) of voor de rustigere en meer ontspannen les in het lage doek (waarbij het doek net boven de vloer hangt).

Zowel in het hoge als in het lage doek detoxen we door vooral middel van twists. Deze gedraaide houdingen stimuleren de lever, de milt en de spijsvertering. Daarbij worden de buikorganen samengebracht en gemasseerd. Zodra je uit de houding komt krijgen je organen ruimte en worden ze gevuld met vers bloed en worden afvalstoffen gemakkelijker afgevoerd. Maar ook vooroverbuigingen zijn goede houdingen om het detoxproces te stimuleren. Al deze houdingen staan erom bekend dat ze de spijsvertering stimuleren.

Gun je lichaam deze reiniging van afvalstoffen en/of gifstoffen en voel je gezonder, frisser, helderder, energieker en kom lekkerder in je vel te zitten. Zo ben je helemaal klaar voor de winter.

Je hebt geen Yoga of Aerial Yoga ervaring nodig om aan deze lessen te kunnen deelnemen.

Met behulp van (Aerial) Yoga oefeningen ga je ervaren hoe je je lichaam weer terug kunt laten keren naar een staat van rust en kalmte. Je zult merken dat de ademhalingsoefeningen de visualisatie, de houdingen en het doek je helpen op een dieper niveau te ontspannen en je tegelijkertijd helpen weer op te laden.

Aerial Yoga

Donderdag 5, 12 & 19 oktober

Hoog doek: 18.45-19.45u
Laag doek: 20.00-21.00u

Locatie: My Body & Mind Venlo

De kosten voor dit lesblok van 3 weken bedragen 45 euro.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 8 deelnemers.

Koop in de Eversportshop het ticket “Aerial Yoga – 3 weekse cursus” en boek dan de lessen in het hoge doek of de lessen in het lage doek.

Aerial Yoga
Aerial Yoga