My Body And Mind

Geen langdurige abonnementen

Bij ons zit je niet vast aan een abonnement, maar koop je een strippenkaart met een geldigheidsduur van 5 weken. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt volgen; kies in de online shop de strippenkaart die je daarvoor nodig hebt, rond de betaling af en reserveer zelf je lessen. Na 5 weken of wanneer je strippen op zijn, bepaal je zelf of je opnieuw strippen aanschaft. 

10 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€54,-

15 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€65,55

20 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€77,-

20 strippen

*24 weken geldig vanaf de eerste boeking

€125,-

Yoga/Pilates/Mobility class

Duur: 60 minuten

2 Strippen

Aerial Yoga (hoog/laag doek)

Duur: 60 minuten

3 Strippen

Aerial Yoga Cursus Stress Release

Duur: 10 x 90 minuten

prijs volgt

Stel je eigen lesrooster samen

Met onze strippenkaarten boek je zelf de lessen die jij wilt volgen. Op deze manier kun je zelf je eigen rooster samenstellen en de ene week meer lessen volgen dan de andere als dat beter uitkomt.
Een strippenkaart is vijf weken geldig en als de strippen op zijn (of eerder natuurlijk) kun je weer nieuwe kopen. Je bepaalt dus iedere keer zelf hoeveel credits je koopt. Je zit niet vast aan een abonnement, wanneer jouw strippen op zijn, bepaal je zelf of en wanneer je nieuwe strippen koopt. De strippen zijn geldig voor alle Yoga en Pilates lessen en voor de Mobility class.

Je kunt strippen aanschaffen door een account aan te maken in Eversport. Daarna ga je naar de shop waar je het benodigde aantal strippen aanklikt en online betaalt.

Wij delen ons boekingssysteem met andere sportaanbieders binnen Kazerne12. Onze Body & Mind lessen zijn te herkennen aan de groenblauwe kleur. Door in het rooster bij “alle groepslessen” “Body & Mind” te selecteren, filter je onze lessen heel gemakkelijk uit het rooster. 

(Leden van My35′ kunnen speciale strippen kopen tegen gereduceerd tarief die alleen geldig zijn in combinatie met hun My35′ abonnement, deze strippen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar en niet te gebruiken voor het boeken van de Aerial Yoga lessen)

25

oktober

Critical Alignment Yoga

12.30-14.00u

Veel mensen hebben een zittend of juist staand beroep waardoor de bovenrug en onderrug chronisch verkeerd belast worden. In deze technische yoga special maak je kennis met vooroverbuigingen. Allerlei houdingen die je opnieuw leren ontdekken waar je spanning vast houdt en hoe je die kunt loslaten. 

27

september

Aerial Acrobatics

10.00-11.30u

In deze les laten we de yoga elementen achterwegen en gaan we aan de slag met tricks, combinaties en handstanden in en met behulp van het doek. Aerial Acrobatics is een uitdagende manier van spelen in het doek waarbij je vooral werkt aan het verhogen van je flexibiliteit en het opbouwen van (meer) kracht, vooral in het bovenlichaam. 

27

September

Aerial Yoga – Relax & Recharge

12.30-14.00u

Een heerlijk relaxte les waarin je je laat dragen door het doek… Kom volledig tot rust om het zenuwstelsel te vertragen. Leer te ontspannen en geef je lichaam de kans om te herstellen. Ook en vooral voor mensen die maar moeilijk tot rust komen. Ervaar wat het doek kan doen.

My Body And Mind

Boek een proefles

Wil je graag een proefles komen volgen? Maak dan een account aan in Eversport, kies de les die je graag zou willen volgen en boek jouw proefles. We zien je graag in onze studio.

Follow Us
Adres

Kazernestraat 12
5928NL Venlo

Email

info[at]mybodyandmindvenlo.nl

Telefoonnummer

06-48979545

Vragen? 

Neem contact met ons op

"When Mind, Body and Spirit are in harmony... Happiness is the natural result"