My Body And Mind

Geen langdurige abonnementen

Bij ons zit je niet vast aan een abonnement, maar koop je een strippenkaart met een geldigheidsduur van 5 weken. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt volgen; kies in de online shop de strippenkaart die je daarvoor nodig hebt, rond de betaling af en reserveer zelf je lessen. Na 5 weken of wanneer je strippen op zijn, bepaal je zelf of je opnieuw strippen aanschaft. 

10 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€54,-

14 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€65,55

20 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€77,-

20 strippen

*24 weken geldig vanaf de eerste boeking

€125,-

Yoga/Pilates/Mobility class

Duur: 60 minuten

2 Strippen

Aerial Yoga – 3 weken (hoog/laag doek)

Duur: 3 x 60 minuten

€45,-

Aerial Yoga Cursus Stress Release

Duur: 12 x 120 minuten

300,-

Stel je eigen lesrooster samen

Met onze strippenkaarten boek je zelf de lessen die jij wilt volgen. Op deze manier kun je zelf je eigen rooster samenstellen en de ene week meer lessen volgen dan de andere als dat beter uitkomt.
Een strippenkaart is vijf weken geldig en als de strippen op zijn (of eerder natuurlijk) kun je weer nieuwe kopen. Je bepaalt dus iedere keer zelf hoeveel credits je koopt. Je zit niet vast aan een abonnement, wanneer jouw strippen op zijn, bepaal je zelf of en wanneer je nieuwe strippen koopt. De strippen zijn geldig voor alle Yoga en Pilates lessen en voor de Mobility class.

Je kunt strippen aanschaffen door een account aan te maken in Eversport. Daarna ga je naar de shop waar je het benodigde aantal strippen aanklikt en online betaalt.

Wij delen ons boekingssysteem met andere sportaanbieders binnen Kazerne12. Onze Body & Mind lessen zijn te herkennen aan de groenblauwe kleur. Door in het rooster bij “alle groepslessen” “Body & Mind” te selecteren, filter je onze lessen heel gemakkelijk uit het rooster. 

(Leden van My35′ kunnen speciale strippen kopen tegen gereduceerd tarief die alleen geldig zijn in combinatie met hun My35′ abonnement, deze strippen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar en niet te gebruiken voor het boeken van de Aerial Yoga lessen)

15/16

april

Spring Retreat

10.00-16.00u

De start van de lente betekent voor veel mensen ‘de grote schoonmaak’, maar heb je daarbij ook al eens gedacht aan je innerlijke schoonmaak; het reinigen van je eigen lichaam en geest?

De lente staat voor groei, dingen in beweging zetten en ontwikkeling vanuit innerlijke kracht, maar wel nadat je eerst goed “opgeruimd” hebt.

De dag invulling zal onder andere bestaan uit; Hatha Yoga, Yin Yoga, Aerial Yoga, mediatie-, visualisatie-,ademhalingsoefeningen en meer…

8

maart

Vrouwencirkel ~ Int. vrouwendag

20.00-22.00u

In het teken van Interantionale vrouwendag volg je eerst een heerlijke Vinyasales gevolgd door een vrouwencirkel.

De vrouwencirkel is een plek waar iedere vrouw de ruimte krijgt om in veiligheid en vertrouwen haar verhaal te delen. We komen samen om te delen en te helen. 

11 / 12

februari

Winter Retreat

10.00-16.00u

De winter… Een tijd om je energie aan te vullen en op te laden. Je lichaam en geest rust gunnen; tijd nemen om te reflecteren; in te zoomen op je binnenwereld; om te verdiepen en te vertragen.

De daginvulling zal onder andere bestaan uit; een zachte Vinyasa flow; Yin Yoga; Aerial Yoga; visualisatie en ademhalingsoefeningen.

My Body And Mind

Boek een proefles

Wil je graag een proefles komen volgen? Maak dan een account aan in Eversport, kies de les die je graag zou willen volgen en boek jouw proefles. We zien je graag in onze studio.

Follow Us
Adres

Kazernestraat 12
5928NL Venlo

Email

info[at]mybodyandmindvenlo.nl

Telefoonnummer

06-48979545

Vragen? 

Neem contact met ons op

"When Mind, Body and Spirit are in harmony... Happiness is the natural result"