My Body And Mind

Geen langdurige abonnementen

Bij ons zit je niet vast aan een abonnement, maar koop je losse lessen of een strippenkaart met een geldigheidsduur van 5 weken. Wanneer je een strippenkaart koopt, bepaal je zelf hoeveel lessen je wilt volgen; kies in de online shop de strippenkaart die je daarvoor nodig hebt, rond de betaling af en reserveer zelf je lessen. Na 5 weken of wanneer je strippen op zijn, bepaal je zelf of je opnieuw strippen aanschaft. 

10 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€55,50

14 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€68,-

20 strippen

*5 weken geldig vanaf de eerste boeking

€80,-

20 strippen

*24 weken geldig vanaf de eerste boeking

€120,-

Yoga/Pilates/Mobility class

Duur: 60 minuten

2 Strippen

Aerial Yoga – 3 weken (hoog/laag doek)

Duur: 3 x 60 minuten

€45,-

Aerial Yoga Cursus Stress Release

Duur: 12 x 120 minuten

300,-

Stel je eigen lesrooster samen

Met onze strippenkaarten boek je zelf de lessen die jij wilt volgen. Op deze manier kun je zelf je eigen rooster samenstellen en de ene week meer lessen volgen dan de andere als dat beter uitkomt.
Een strippenkaart is vijf weken geldig en als de strippen op zijn (of eerder natuurlijk) kun je weer nieuwe kopen. Je bepaalt dus iedere keer zelf hoeveel credits je koopt. Je zit niet vast aan een abonnement, wanneer jouw strippen op zijn, bepaal je zelf of en wanneer je nieuwe strippen koopt. De strippen zijn geldig voor alle Yoga en Pilates lessen en voor de Mobility class.

Je kunt strippen aanschaffen door een account aan te maken in Eversport. Daarna ga je naar de shop waar je het benodigde aantal strippen aanklikt en online betaalt.

Wij delen ons boekingssysteem met andere sportaanbieders binnen Kazerne12. Onze Body & Mind lessen zijn te herkennen aan de groenblauwe kleur. Door in het rooster bij “alle groepslessen” “Body & Mind” te selecteren, filter je onze lessen heel gemakkelijk uit het rooster. 

(Leden van My35′ kunnen speciale strippen kopen tegen gereduceerd tarief die alleen geldig zijn in combinatie met hun My35′ abonnement, deze strippen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar en niet te gebruiken voor het boeken van de Aerial Yoga lessen)

24

maart

Aerial Yoga Sunday Special

19.30-21.30u

Wil je je weekend heel goed afsluiten met een lekker ontspannen sessie in het doek? Dan is dit dé les voor jou.

Het doek heeft een ontzettend ontspannende werking en zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal echt even kunt loslaten. Je wordt gedragen door het doek, ondersteund en omarmd waardoor je een geborgen en ontspannen gevoel ervaart. De houdingen zorgen ervoor dat er meer ruimte ontstaat in je lijf en daarmee in je hoofd. Je kunt je hoofd dus echt even leegmaken.

Het doek ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het gevoel van ruimte in je lijf geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven.

Deze les wordt gegeven in het lage doek en is gericht op ontspannen en opladen.

21

juni

International Yoga Day

16.00-22.00u

Meer info volgt…

My Body And Mind

Boek een proefles

Wil je graag een proefles komen volgen? Maak dan een account aan in Eversport, kies de les die je graag zou willen volgen en boek jouw proefles. We zien je graag in onze studio.

Follow Us
Adres

Kazernestraat 12
5928NL Venlo

Email

info[at]mybodyandmindvenlo.nl

Telefoonnummer

06-48979545

Vragen? 

Neem contact met ons op

"When Mind, Body and Spirit are in harmony... Happiness is the natural result"