Het team

My Body And Mind
My Body & Mind

My Body & Mind is een small group studio. Dat betekent dat onze lesgroepen niet groter zijn dan 12 personen. Wij hopen dat je je snel thuis voelt en met plezier naar onze lessen komt. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en coachen daarom op individueel niveau met persoonlijke afstemming, waar nodig en mogelijk. Zo kun je op een fijne manier sporten en  je eigen mogelijkheden en grenzen leren kennen. Het gaat ons erom dat je op een fijne manier op je eigen tempo en eigen niveau samen met ons aan jouw doelen kunt werken.

Annemarie

Annemarie studeerde in 2008 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Zwolle. Ze werkte jaren als gymdocent op een middelbare school. Lesgeven is haar passie. 

Na zelf met vervelende blessures te maken te hebben gehad, verdiepte ze zich de afgelopen jaren in mobiliteitstraining. Dit bracht haar zo veel dat ze er lessen voor ging schrijven om ook andere mensen te helpen blessurevrij te sporten. Pilates was daarop een mooie aanvulling. In 2018 rondde ze haar Pilates opleiding af. In 2020 kwam daar de Aerial Yoga opleiding bij. 

Dat tijd voor jezelf onzettend belangrijk is, maar niet altijd even makkelijk, weet Annemarie maar al te goed. Samen met Louk wilde ze een plek creëren waar je echt even tot jezelf kunt komen. Of dat is door middel van een Yoga, Pilates of Mobility class waarin ontspanning altijd een onderdeel van de les is; voor ieder wat wils…

My Body & Mind; een plek waarvan we hopen dat je je er thuis voelt, waar je jezelf mag zijn, waar gelachen wordt, maar ook gehuild mag worden, waar je mag groeien, waar je tot rust kunt komen en waar ruimte is voor jouw body en jouw mind…

My Body And Mind
Annemarie
My Body And Mind

Yvon

Yvon is in augustus 2017 afgestuurd als Hatha Yoga docent bij Arhanta Yoga Ashram, waar ze in één maand intern de 200 urige hatha yoga docenten opleiding volgde. Ze is daarna direct aan de slag gegaan met het geven van Yogalessen. Lesgeven in andere disciplines doet Yvon al sinds ze afstudeerde aan het Cios. 

In maart 2019 werd het tijd voor een volgende stap op haar yoga bucketlist; een Yin Yoga opleiding. Deze keer een week intern, 50 uur studeren om Yin Yoga docent te worden.

In mei 2021 zal ze nog eens terug gaan naar Arhanta Yoga ashram om daar de interne 300 urige advanced opleiding te gaan doen, om nog meer kennis rondom Hatha Yoga filosofie en advanced poses. Ook zal ze zich dan bekwamen tot Vinyasa Yoga docent.

Haar doel is te laten zien en ervaren dat Yoga voor iedereen is, het absoluut niet zweverig hoeft te zijn, en mensen te laten ontspannen.

Yvon geeft naast Hatha, Yin en Vinyasa Yoga lessen ook Mindful Pilateslessen.

My Body And Mind

Al op jonge leeftijd is Jessica gestart met het geven van muzieklessen aan kinderen en volwassenen. In 2017 studeerde zij af aan het Conservatorium van Maastricht. Naast haar studie aan het conservatorium heeft Jessica een rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit van Maastricht, waar zij in 2018 afstudeerde. Jessica ging daarna aan de slag als jurist en is inmiddels advocaat. Muzieklessen geven is iets wat Jessica in haar vrije tijd nog steeds graag doet, het stimuleren van kinderen en volwassenen bij het beoefenen van hun instrument is haar passie.

Met een drukke baan is stoom afblazen en ontspanning erg belangrijk. Jessica is dan ook met regelmaat bij My Body & Mind te vinden, niet alleen om fysiek fit te blijven, maar ook om haar hoofd te kunnen leegmaken.

De rust en ontspanning die Jessica uit de lessen haalt vindt zij erg belangrijk voor haarzelf, maar wilt zij ook graag op anderen overbrengen. De dag achter je laten, je hoofd leegmaken en even tijd voor jezelf creëeren zijn dingen die iedereen volgens haar nodig heeft en zullen dan ook zeker aan bod komen in haar lessen.

Jessica

My Body And Mind

Louk

Wanneer je contact met ons op neemt kom je meestal bij Louk terecht. Je zult hem niet snel tegen komen in onze lessen, hij is vooral actief op de achtergrond. Op maandag, dinsdag en woensdagavond is hij bij Kazerne12 en kun je hem aanspreken als je een vraag of opmerking hebt. Maar je mag hem ook altijd appen, bellen of mailen.

Heb je een vraag, of kom je er niet helemaal uit met Eversport, neem dan contact op met Louk en hij zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Louk
Follow Us
Adres

Kazernestraat 12
5928NL Venlo

Email

info[at]mybodyandmindvenlo.nl

Telefoonnummer

06-48979545

Vragen? 

Neem contact met ons op

"When Mind, Body and Spirit are in harmony... Happiness is the natural result"