Februari Challenge – Let’s get and stay fit

We snappen dat het niet altijd makkelijk is om een online les aan te zetten als je geen stok achter de deur hebt maar dat je toch graag fit wil blijven. Bij My Body & Mind doen we het samen en dat maakt het een stuk makkelijker!

Onze (gratis) Februari Challenge is gemakkelijk vanuit thuis te volgen (iedereen kan mee doen; je hebt er weinig voor nodig en de dingen die je we gebruiken, zijn over het algemeen in ieder huis te vinden).

We starten de week op maandagavond gezamenlijk via een online zoommeting waarin de oefeningen waar we in die week mee aan de slag gaan duidelijk worden uitgelegd. Ook doen we samen de eerste workout. Op dinsdag, woensdag en vrijdag volg je het schema waarop precies staat welke oefeningen je (uit de eerste workout) iedere dag moet doen. Ook worden deze oefeningen nog eens extra in de Challenge-groep gepost.

Op zaterdag sluiten we de week gezamenlijk af met de gehele workout, die dan als het goed is al een stuk makkelijker gaat. In week 2 krijg je natuurlijk nieuwe oefeningen die we de eerste training weer gezamenlijk doornemen en doen. De eerste en de laatste training van de week zijn dus wat langer, maar de rest van de week ben je met met 10 tot 15 minuten per dag klaar (je doet je oefeningen op het moment dat het voor jou het beste uitkomt).
Je kunt dus ook in week 2 of week 3 aansluiten, geen probleem!

Ook is er aandacht voor mobiliteitsoefeningen, ontspanningsmomentjes en echt even tijd voor jezelf.

Uiteraard kun je alle video’s terugkijken als je niet bij het trainingsmoment kunt aansluiten. Als je mee wilt doen, kun je je aanmelden voor de facebookgroep of voor de appgroep zodat we elkaar lekker kunnen motiveren.

Samen werken we aan onze body en mind; wat je doel ook is, we gaan ervoor!

Je hoeft natuurlijk niet bij ons te sporten, wees welkom om aan te sluiten, het verplicht je nergens toe. Hoe meer mensen er mee doen, hoe leuker! Deel dus gerust de link!

“Door de Yoga en nu de Februari challenge zit veel beter in mijn vel en ben ik zo veel beter bezig qua beweging, voeding en (mental) health! Deze tijden zijn moeilijk, maar jullie maken het een stuk gemakkelijker. Ik heb echt het gevoel dat we het samen doen, dankjewel!”

Feel Good Fall Retreat

Live lessen

Maandag: 19.45u
Donderdag: 20.00u
Zaterdag: 10.00u

Er zijn geen kosten verbonden aan deze challenge.

Videolinks worden in de facebookgroep gepost, heb je geen facebook dan is er ook een whatsappgroep (0648979545 om aan te sluiten).