Een fantastisch rooster met voor ieder wat wils.

Door de coronapandemie beweegt een derde van de bevolking minder dan voorheen. Slechts tien procent is meer gaan bewegen. Veel mensen zijn weliswaar meer gaan wandelen, maar dat compenseert maar in beperkte mate.

Naar schatting gaan er zo’n 46.000 levensjaren in Nederland verloren doordat we nu te weinig bewegen. Elk uur dat je minder beweegt heeft invloed op je gezondheid. Niet als je al van nature veel beweegt, maar wel als je sowieso al weinig sport.

Veel mensen missen de stok achter de deur nu ze niet naar de sport- of yoga studio kunnen. Die Stok… Dat zijn wij! Bij ons plan je je lessen van te voren in en daardoor weet je dat de instructeur op jou zit te wachten. Je maakt voor de les even een praatje en ook na de les is daar de mogelijkheid voor. Allemaal online, dat wel. Maar ook dat kan heel erg leuk zijn! Daarbij heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende lessen, die je allemaal uit kunt proberen:

– Hatha Yoga
– Yin Yoga
– Relax & Recharge
– Pilates
– Mobliliteitslessen
– Buikspierkwartier
– Upper body workout
– Legday
– Cardiolessen
– Krachttraining
– 2500 stappen workout

Deze lessen zijn nog 7 dagen lang terug te kijken, dus als het een keer niet zo goed uit komt, doe je de les op een ander moment inhalen.

Relax & Recharge
Je sport de hele maand april voor maar 35 euro!

Er staan iedere week maar liefst 29 lessen voor je klaar, keuze genoeg dus! Daarnaast is een voordeel van veel bewegen dat het je ook gelukkiger maakt.

Meld je snel aan en ga samen met ons werken aan jouw gezondheid.