De start van de lente betekent voor veel mensen ‘de grote schoonmaak’, maar heb je daarbij ook al eens gedacht aan je innerlijke schoonmaak; het reinigen van je eigen lichaam en geest?

De lente staat voor groei, dingen in beweging zetten en ontwikkeling vanuit innerlijke kracht, maar wel nadat je eerst goed “opgeruimd” hebt.

We detoxen door vooral middel van twists. Deze gedraaide houdingen stimuleren de lever, de milt en de spijsvertering. Daarbij worden de buikorganen samengebracht en gemasseerd. Zodra je uit de houding komt krijgen je organen ruimte en worden ze gevuld met vers bloed en worden afvalstoffen gemakkelijker afgevoerd. Maar ook vooroverbuigingen zijn goede houdingen om het detoxproces te stimuleren. Al deze houdingen staan erom bekend dat ze de spijsvertering stimuleren.

Gun je lichaam deze reiniging van afvalstoffen en/of gifstoffen en voel je gezonder, frisser, helderder, energieker en kom lekkerder in je vel te zitten. Zo ben je helemaal klaar voor de lente.

Heb jij ook zo’n zin om een dag op te laden, te ontspannen en nieuwe energie op te doen? Tijd voor jezelf, voor nieuwe inspiratie en om innerlijke rust te hervinden? Dan is deze dag precies wat je zoekt.

De daginvulling zal onder andere bestaan uit; Hatha Yoga; Yin Yoga; Aerial Yoga (hoog doek); visualisatie en ademhalingsoefeningen.

Je hebt geen Yoga of Aerial Yoga ervaring nodig om aan deze dag te kunnen deelnemen.

Met behulp van (Aerial) Yoga oefeningen ga je ervaren hoe je je lichaam weer terug kunt laten keren naar een staat van rust en kalmte. Je zult merken dat de ademhalingsoefeningen de visualisatie, de houdingen en het Aerial doek je helpen op een dieper niveau te ontspannen en je tegelijkertijd helpen weer op te laden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@mybodyandmindvenlo.nl en dan nemen we contact met je op.

‘All the flowers of all the tomorrows are in the seeds of today.’

Eindejaarsretreat

Zaterdag 15 april 10.00-16.00u Zondag 16 april 10.00-16.00u

Locatie: My Body & Mind Venlo

De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen €89,- (inclusief thee, lekkers en gezonde vega(n) lunch).

Je bent vanaf 10:00u welkom voor thee en koffie met iets lekkers en de introductie. We starten om 10:30u met de eerste les en sluiten de dag samen om 16:00u af.

Voel je dat dit echt iets is voor jou? Wacht dan niet te lang met boeken. Het aantal plaatsen is beperkt tot 8 deelnemers.

Aerial Yoga