21 juni is de langste dag van het jaar op het noordelijk halfrond en daarom stelde de Indiase premier voor deze dag te benoemen als Internatial Yoga Day.s Het moment voor een avondprogramma bij My Body & Mind. We hadden gehoopt op een mooie zomeravond, maar helaas zien de weersverwachtingen er niet zo goed uit. We hebben het programma daarom aangepast en de lessen zullen hoogstwaarschijnlijk binnen plaatsvinden.

De zomer is een actief seizoen waarin je wilt doen en ondernemen. Bij de zomer hoort het element vuur en de energie van het hart, met vier meridianen die daar aan gekoppeld zijn.

Tijdens deze zomeravond gaan we aan de slag met verschillende yogastijlen;

Easy flow Vinyasa – Hatha Yoga (gericht op zonnevlecht chakra) – Aerial Yoga met mooie meditatie om de avond mee af te sluiten.

Je hebt geen Yoga ervaring nodig om aan deze avond te kunnen deelnemen.

Met behulp van Yoga oefeningen ga je ervaren hoe je je lichaam weer terug kunt laten keren naar een staat van rust en kalmte zodat je kunt opladen en vol energie naar huis gaat. Je zult merken dat de ademhalingsoefeningen de visualisatie, de houdingen je helpen op een dieper niveau te ontspannen en je tegelijkertijd helpen weer op te laden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@mybodyandmindvenlo.nl en dan nemen we contact met je op.

Eindejaarsretreat

Vrijdag 21 juni 18.30-22.00u

Locatie: My Body & Mind Venlo

De kosten voor deze avond bedragen €30,-.

Je bent vanaf 18:15u welkom. We starten om 18:30u met de eerste les en sluiten de avond samen om 22:00u af.

Is dit echt iets voor jou? Wacht dan niet te lang met boeken. Het aantal plaatsen is beperkt tot 9 deelnemers.